Aktywne Wpisy

annlupin +15
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
annlupin +34
cześ nom
źródło: annlupin0099987
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
źródło: annlupin0099987
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bachory prowokowały psa do ataku do którego mogłoby dojść, gdyby nie wlascicielka.
W tym momencie przyzwalasz na to, aby sprawcy stawały się ofiarami.
@seraf20: jesli pisala to baba bedaca psiarzem, mozna swobodnie zalozyc, ze 90% sie nie wydarzylo
Właśnie takie sytuacje mają codziennie miejsce, wiec na 99% to prawdziwa sytuacja.
Te twoje ofiary pogryzień, w znacznej części same do sytuacji doprowadziły. Jak te bachory dążące do ataku psa.
Jak biegam to słyszę "jakby pan nie biegł to by pana nie gonił".
Jak jestem na zadupiu to "tu nikt nigdy nie chodzi skąd miałem wiedzieć, że tu będziesz".
W waszych główkach jak wychodzicie z kundlem to wszyscy mają zostać w domach, bo inaczej prowokujemy
@StopSzczek: akurat w tej historii co OP cytowal to dzieci były agresywne w stosunku do psa, i osobiście moje doświadczenia z ludźmi też są takie, że ludzie nie szanują granic psów, co miało miejsce też tutaj. W takich sytuacjach pies może się bronić, a co za tym idzie pogryźć.
Nie usprawiedliwia to jednak ludzi puszczajacych psy luzem
@StopSzczek: nie można, jest dokładnie nie wiadomo jak
@JajkaNieMajaBialek: Dokładnie. Miejscem dziecka jest dom dziecka.
A jak pies zacznie chronic siebie i stado czyli swojego człowieka i ugryzie to jest afera. A jak ugryzie dziecko to już w ogóle źle.
A media nie napisza w tytule, że niewychowany bachor atakowal psa, a madka miała w dupie. Bo to nie będzie clickbaitowe.
Napiszą l, że dziecko zostało pogryzione przez psa. A dlaczego? Bo
To tylko twoje wizje w twojej głowie, bo tu jest jasno napisane, że czyjeś bachory prowokowały psa do ataku.
@Matylda_Megara: Gdyby trzymała te kundle w domu nie byłoby sytuacji.