Aktywne Wpisy
Adek1243 +4
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +173
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Kręci mnie rozwijanie czegoś (np. postać i skille lub własna siedziba lub coś innego, najlepiej by był w tym indywidualizm względem innych graczy, czyli żeby nie było, ze cały świat ma identycznie rozwinięte coś. Wyjątkiem przygodówki, tam to wiadomo, że nie ma rozwoju)
#gry #pcmasterrace
źródło: p1
Pobierz@Hamza: https://store.steampowered.com/app/228300/Remember_Me/
Fajna niedługa gierka akcji, trochę gameplayowo przypomina gry z serii Batman Arkham. Do tego genialna muzyka. Była to też chyba pierwsza gra wykorzystująca PBR więc w pewnym sensie przełomowy tytuł i jak na ironie - zapomniany. DONTNOD dzisiaj kojarzy się wszystkim z Life is Strange, a właśnie Remember Me było ich pierwszą grą.
Jeśli chodzi o indywidualny rozwój to możesz samemu tworzyć kombosy, Jest ciekawy