Aktywne Wpisy
jmyung +598
Mirki trzymajcie kciuki aby wszystko się dobrze skończyło. Jadę na porodówkę, rano mają ciąć moją żonę. Cesarka na 9 dni przed planowanym porodem. Na kontrolnych badaniach wyszło że wód płodowych mało więc do szpitala, na kolejnych że wody w normie ale dziecko zbyt małe. Przyśpieszyli termin. Jeszcze raz trzymajcie kciuki.
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo
#porod #rodzicielstwo #szpital no i chyba przyszłe #ojcostwo

Lujdziarski +112
Czy jestem fanem roślin, no tak. Automat mi na balkonie zrobił ponad 115 cm wysokości, tylko dlatego że były upały xD
źródło: 1000058577
Pobierz

przeczuwacie pąpe pokoleniową na reddicie?
źródło: G4Cn7B_XEAEYxPW
PobierzJak cos szukam, informacji o czymś co chce kupić czy czasem nawet informacji potrzebnych do pracy to poza wykopem reddit praktycznie jest jedynym źródłem wiedzy dla ludzi typu mnie. X to śmietnik zalany botami i spamem, wykop wymiera stopniowo od paru lat, zdecydowana większość forum internetowych zdechła w ostatnich latach,
https://www.cnbc.com/2025/10/23/reddit-user-data-battle-ai-industry-sues-perplexity-scraping-posts-openai-chatgpt-google-gemini-lawsuit.html
Oczywiście to X się nie lubi bo to Muska ale już mniejsza o to.
W ogóle ostatnio zauważyłem, że praktycznie każdy mój Google search wywala jakieś wątki z Reddita na samej górze. Bodajże Google podrasowało algorytm już jakiś czas temu jako część rozliczenia za dostęp do ich API do trenowania AI.
P/E 185 mimo wszystko nie wygląda tak strasznie jeżeli będą w stanie w takim tempie zwiększać