Kto zażywał #pregabalina jako lek wspomagający przy leczeniu depresji na otępienie i brak motywacji do działania? Pomaga to co? O ile po #escitil miałem więcej chęci do życia tak ciągle czuję jakiś brain fog i mam problemy z koncentracją. Dostałem pregabaline na to. #psychiatria #depresja
@dymek630 nie zapominasz i gubisz rzeczy po 600mg? Bo ja tak mam ostatnio i zastanawiam się czy to nie pregabalina @ROCKNROLLLA ja też biore 600mg. A zdarzało mi się zjeść 2-3 gramy dziennie jak próbowałem tym kontrować amfe i koke
@dymek630 to uczucie bycia pijanym jest tylko na początku. Biorę 600mg od dawna i nie czuje żadnego konkretnego działania poza tym że jestem gapowaty i czasami czegoś zapomne. Na samym początku to normalnie się potykalem o własne nogi
@hot_topic tak na początku masz chęci do życia trzymaj się małej dawki rób przerwy to powinno pomóc przy rozmowach przez tel itp częściej będziesz się kłócił o wszystko jeśli tego nie robiłeś
@ROCKNROLLLA ja też biore 600mg. A zdarzało mi się zjeść 2-3 gramy dziennie jak próbowałem tym kontrować amfe i koke