@WscieklyIRozjuszonyManlet: ja zrobiłem to jakiś czas temu, więc mam porównanie Co prawda nie transferowa a użyłem char bazaru Secura do Anticy to niebo a ziemia o ile nie chcesz w tym sandboxie grac złego. Łatwiej o wypad na bossy, wspomniane serwisy. Jedyne must have to Discord secury, gdzie się zaklepuje spota i działa to bardzo dobrze. Zawsze myślałem że domena optionali to KSowanie, ale na Antice doświadczałem tego o wiele
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Chyba zrobię transfer z Antici na Securę, co Mirki sądzą o takim ruchu?
brakuje mi serwisów i ogólnie questowania :D
Co prawda nie transferowa a użyłem char bazaru
Secura do Anticy to niebo a ziemia o ile nie chcesz w tym sandboxie grac złego.
Łatwiej o wypad na bossy, wspomniane serwisy. Jedyne must have to Discord secury, gdzie się zaklepuje spota i działa to bardzo dobrze.
Zawsze myślałem że domena optionali to KSowanie, ale na Antice doświadczałem tego o wiele
Czyli generalnie polecasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szr1h
Nie wiem, o czym mówisz
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@WscieklyIRozjuszonyManlet: jeśli nie grasz badassa to tak
@D1STR0Y: KS - Kill steal
czyli wybijanie komuś potworów tak, żeby znacznie obniżyć komuś mozliwosc zdobywania doświadczenia i loota