Wpis z mikrobloga

#apexlegends grałem od s1 na PC i nawet spoko mi szło, wingman + r99 3 strzały i chłopa nie było, kilka ostatnich lat przerwa od gier i ostatnio zacząłem znowu niedzielnie pykać na xboxie, mam jedno pytanie, jest jakaś tajemnicza taktyka na rankedy??? XDDDDD Jak gram normale to nawet jak dostanę do teamu bambiki co mają po 200kili w karierze to potrafimy zrobić czempionów co wszyscy mają po 10k killi, ale rankedy… „Próbuje” grać je od miesiąca, najniższa ranga, i ani razu nie udalo mi się pokonać nawet jednego teamu bo zawsze giniemy w ten sam sposób, od innej drużyny w plecy XDDDDD I KAŻDY RANKED WYGLADA TAK SAMO XDD Jest w regulaminie jakiś zapisek że na rankedach się siedzi skutaszony po budynkach i wychodzi tylko jak usłyszą strzały żeby dobić od tyłu czy jak?
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gacek___: Granie w tej grze z randomami to loteria, szczególnie na Xboxsie. Chyba najlepiej trzymać się tych co w miarę ogarniają temat i po grze można zapraszać ludzi albo ogarnąć ekipę na discordzie.
  • Odpowiedz
@gacek___: przede wszystkim mieć w teamie zwiadowcę żeby mógł skanować gdzie są przeciwnicy i nie zaczynać od razu walki (moim zdaniem przez te wymuszone dropy „3rd party” jest jeszcze bardziej powszechne, przynajmniej na początkowych etapach gry). Poza tym jak widzisz że wkracza kolejny team a nie macie dobrej pozycji to od razu najlepiej s--------c
  • Odpowiedz