Wpis z mikrobloga

Nigdy nie paliłem, ale postanowiłem kupić takie jedno żeby być prawdziwym ekspertem politycznym. Czysta nikotyna ponoć nie jest rakotwórcza i ogólnie to nie ma porównania do szkodliwości palenia tytoniu ale teraz muszę to ku*estwo zużyć żeby się 15zł nie zmarnowało, eh co ja narobiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#polityka #bekazpisu
xiv7 - Nigdy nie paliłem, ale postanowiłem kupić takie jedno żeby być prawdziwym eksp...

źródło: cool-mint-nicotine-pouch-by-zyn_10

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7 dałem kiedyś moje dziewczynie ona pierwszy raz spróbowała tego i jechaliśmy rowerem. Po 40 sekundach spadła z rowera i tak się jej kręciło w głowie że prawie 5 km na pieszo szliśmy. Uważaj na to g---o
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
dałem kiedyś moje dziewczynie ona pierwszy raz spróbowała tego i jechaliśmy rowerem. Po 40 sekundach spadła z rowera i tak się jej kręciło w głowie że prawie 5 km na pieszo szliśmy. Uważaj na to g---o

@Zajszczanjec: dokładnie takie są efekty jak się nie jest palaczem, ale na szczęście to jest bardzo przeciętna moc (3mg) to da się wytrzymać, pewnie Nawrocki kupuje te standardowe 11mg albo i więcej, trochę zwiększa
  • Odpowiedz