Wpis z mikrobloga

Dzisiaj gdy wychodziłem z domu to mijałem parę z dużym psem. I wiecie co? Kompletnie nic. A wiecie czemu? Bo pies miał kaganiec i obrożę, którą trzymał facet. Jakoś niektóre osoby są na tyle normalne żeby to zrozumieć i wbrew temu co głoszą wykopowi psiarze: nie uschła im od tego ręka, nikt się nie popłakał że biedny piesio. Po prostu widać że ci ludzie szanują inne osoby żyjące w społeczeństwie. Powiem więcej - kobiecie z torebki wystawały woreczki na psie odchody, więc jest duże prawdopodobieństwo że ich pies nie nawoził pobliskich chodników. Przecież w świecie psiarze takie zachowanie jest niedopuszczalne. Spłakaliby się o to że ich pimpuś jest niegroźny i odwoływalny i puściliby go żeby biegał sobie wolno po parku.

#psiarze #psy #psiegryw #heheszki
greedy_critic - Dzisiaj gdy wychodziłem z domu to mijałem parę z dużym psem. I wiecie...

źródło: image_picker_1739C501-22E8-4EB4-BAA6-9D8FC56F5D64-60238-00000659F790869A

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@Parker_ aż sam się zdziwiłem bo to nawet nie był jeden z tych obślinionych amstaffów/pit bulli. Nawet nie wiem co to za rasa psa, wyglądał przyjaźnie, może dlatego jego właściciele byli normalni ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
no ale psiarzom flejtuchom chwalącym się, że obsrywają swoimi pupilkami trawniki i jeszcze wrzucają fotki na dowód

@RasowyAfroamerykanin: Gdzie widziałeś coś takiego? Jedyne zdjęcia kup, jakie widziałam, to właśnie od przeciwników psów, którzy się żalili, że właściciele psów nie sprzątają po nich.
  • Odpowiedz
@greedy_critic ja dzisiaj zostałam "smyrnieta" przez psa w kagańcu, rasa również nie z tych agresywnych tylko taki typu "Lassie wróć" :D także można, tylko trzeba mieć w głowie coś więcej niż śrubkę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@greedy_critic nie wiem jak to jest teraz, ale kiedyś, dawno temu, był chyba obowiązek kagańca i smyczy? Chyba,,miłość,, do zwierząt i nadawanie im praw, poszło za daleko..
  • Odpowiedz