@schabowy01: dodaj jeszcze obowiązek obrony kraju, kiedy nasze witaminki w większości wyjadą za granicę - za nim ktoś się spruje, Ukrainki dały przykład
pluje na każdego kukolda co poszedł na strajk kobiet, skundlenie level master
Nie wiem jak można być tak krótkowzrocznym. Zaostrzenie kompromisu aborcyjnego uderza również w mężczyzn. Tak jakby wiesz....do powstania dziecka jest potrzebny facet i kobieta, oto stoicie oboje przed kwestią tego czy urodzić dziecko z chorobami i skazać je na cierpienie czy usunąć ciąże i oszczędzić mu bólu na tym świecie. To nie są łatwe decyzje, a podejmuje
@schabowy01: nie prezentujcie wieku emerytalnego w ten sposób, bo to nie oddaje skali problemu. Należy wiązać wiek emerytalny ze średnią długością życia i prezentować go jako procent. Kobiety spędzają na emeryturze DWUKROTNIE WIĘKSZĄ część swojego życia od mężczyzn.
Przeciętna kobieta spędza na emeryturze 27% swojego życia. Ponad 1/4 życia na emeryturze. (82-60)/82*100 Przeciętny mężczyzna spędza na emeryturze 13% życia. Lekko ponad 1/8. (75-65)/75*100 Różnica wynosi 200%.
@schabowy01: - Z emeryturą się zgadzam. Jest to paskudne. I piszę to jako kobieta. - Z tym drugim to bez sensu. Nie mamy wpływu na to ile żyjemy. - O tym nie słyszałam - Co do sądów również się zgadzam, chociaż nie oszukujmy się, w miażdżącej większości to facet jest tym agresorem domowym jak wynika ze statystyk policyjnych oraz częściej zostawia matkę z dziećmi. - Kobieta jest nieporównywanie słabsza, niższa i lżejsza
@DJ-Tenga-Knaga: akurat strajk kobiet zaczal sie od pisowskiej zmiany prawa aborcyjnego, po ktoeym zmarlo kilka kobiet, ktore moglyby zyc Takze stul pysk
@schabowy01: @DJ-Tenga-Knaga A ja bym poszła na strajk mężczyzn, ponieważ zgadzam się, że jesteście dyskryminowani. Mam nadzieję że jakaś kobieta nie będzie za to miała nienawiści i nie będzie na mnie pluła dokładnie tak jak ty to robisz teraz.
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
A nie-średnio?
Nie wiem jak można być tak krótkowzrocznym.
Zaostrzenie kompromisu aborcyjnego uderza również w mężczyzn. Tak jakby wiesz....do powstania dziecka jest potrzebny facet i kobieta, oto stoicie oboje przed kwestią tego czy urodzić dziecko z chorobami i skazać je na cierpienie czy usunąć ciąże i oszczędzić mu bólu na tym świecie. To nie są łatwe decyzje, a podejmuje
Przeciętna kobieta spędza na emeryturze 27% swojego życia. Ponad 1/4 życia na emeryturze. (82-60)/82*100
Przeciętny mężczyzna spędza na emeryturze 13% życia. Lekko ponad 1/8. (75-65)/75*100
Różnica wynosi 200%.
Gdyby chcieć wprowadzić równość
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Anthrax91: W tych którzy dzięki temu nie zostaną zamordowani przez lekarza nie uderza
- Z tym drugim to bez sensu. Nie mamy wpływu na to ile żyjemy.
- O tym nie słyszałam
- Co do sądów również się zgadzam, chociaż nie oszukujmy się, w miażdżącej większości to facet jest tym agresorem domowym jak wynika ze statystyk policyjnych oraz częściej zostawia matkę z dziećmi.
- Kobieta jest nieporównywanie słabsza, niższa i lżejsza
Takze stul pysk