Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +1851
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

qtass +24
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE

To ja popsioczę na Kubę (wybaczcie, zdrobnienie nie przechodzi przez moje palce) i trochę na MM.
1. Przed śniadaniem gadka Kuby z chłopakami o Agacie. Wciąż temat wczorajszej gry i tego, że Agata za korzyść majątkową... Cwaniutki. Dobrze wie, że ma idealny pretekst do rzucenia kulą. Im więcej będzie to przeżywał, tym bardziej zostanie zrozumiany przez odbiorców. "Taaak, dobrze zrobiłeś! Dzi.ka! Miałeś rację!" itp.
2. Odrzuca mnie dodatkowo tymi tekstami przy śniadaniu. "Ciekawy ciąg" i inne bzdury, kiedy ona jadła jajko. Pacan.
3. Pomijając oczywiście hit testowy i masakryczne odpowiedzi całej grupy - Magda dobiła => "mały głuptasek Milan". I te ich "rozmowy"... Szał ciał i uprzęży. Dno.