Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +313
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

#bekazkonfederacji #bekazprawakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-21 o 11.38.40
Pobierz1) brak beki z Żydów w serialu Netflix - źle
2) beka z Żydów i wymyślonej przez nich religii zwanej chrześcijaństwem, w tym z Żydówki, która nie wiedziała kto jest ojcem jej dziecka - obraza majestatu, sąd, spalenie na stosie
@paluszki_rybne: pokaz mi zatem te wszystkie kłamstwa które według ciebie codzień Zandberg wrzuca na Twittera.
@Morf: on napisał, że idiota z zasięgami. Czy ty właśnie nazwałeś Zidberga idiotą?