Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo rynek jest jaki jest, bab nic nie tlumaczy xD

@Pasterz30: jak najbardziej tłumaczy. Kobieta ma bardzo krótkie okienko transferowe. Dla przykładu - wyobraź sobie, że po 18 grasz w gierki i robisz co chcesz. Mija to jak jeden tydzień w szkole... Nie no, tyle to nie, pół roku w budzie, po czym budzisz się, masz 32 i MUSISZ oddać się w macierzyństwo.

Jakichkolwiek zaklęć manosfera nie użyje, kobiety mają
  • Odpowiedz
Po urodzeniach tego nie widać ( ͡º ͜ʖ͡º).

@CloudSpanner: nie chodzi mi o demografię, a o mental. Facet może zrobić śmietnik ze swojego życia, wystarczy że "letko" zadba o siebie i może w niezłej kondycji wytrzymać dekadami. Kobiety nie. Coś za coś. Dlatego np. brechtam z facetów, co mówią, że kobiety mają łatwiej na siłowni. TAK, CHUDE MAJĄ ŁATWIEJ, ale te otyłe (a to te
  • Odpowiedz
ile ty masz lat? 15?

@lord-nihilus: takie są fakty, jeśli to negujesz, to potężne XDDDDDDDDDDDDDDDD. bo kobiety (i faceci) zauważyli to bez lekarzy już dawno temu.

Bo jak powszechnie wiadomo otyłość bierze się z powietrza.

Dobra, po totalnej manipulacji i nieumiejętności czytania ze zrozumieniem, widzę że odpowiedź na 1 pytanie to pewnie typowa frustracja tchórza-blackpillowca. TOTALNIE NIE TAKI BYŁ WYDŹWIĘK
  • Odpowiedz
ale w jaki sposob to co napisales je tlumaczy? Bo nie rozumiem. Nijak to sie ma do mojego komentarza

@Pasterz30: w taki, że życie zwłaszcza teraz, przelatuje między palcami. Mamy to co nasi rodzice - mamy wrażenie jakby minęło parę lat, a tu dekada pstrrryyyyk. A wartość kobiety wynika z jej młodości i płodności. Facet po 40 ma znacznie większą szansę być atrakcyjnym facetem dla 20+ niż 40 letnia M--F.
  • Odpowiedz
@Fjubens: ja tam beki nie widzę i dotyczy to obu płci. Jeśli człowiek ma prawie 40 lat i nie chciał/nie potrafił ułożyć sobie życia z kimś innym to na pewno, powtarzam - na pewno! z tobą się uda. Oczywiście są wyjątki i nie ma co generalizować ale jest jak jest
  • Odpowiedz