Aktywne Wpisy

gonzo91 +82
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

@Pasterz30: jak najbardziej tłumaczy. Kobieta ma bardzo krótkie okienko transferowe. Dla przykładu - wyobraź sobie, że po 18 grasz w gierki i robisz co chcesz. Mija to jak jeden tydzień w szkole... Nie no, tyle to nie, pół roku w budzie, po czym budzisz się, masz 32 i MUSISZ oddać się w macierzyństwo.
Jakichkolwiek zaklęć manosfera nie użyje, kobiety mają
@PowiatowyBanan: Po urodzeniach tego nie widać ( ͡º ͜ʖ͡º).
@CloudSpanner: nie chodzi mi o demografię, a o mental. Facet może zrobić śmietnik ze swojego życia, wystarczy że "letko" zadba o siebie i może w niezłej kondycji wytrzymać dekadami. Kobiety nie. Coś za coś. Dlatego np. brechtam z facetów, co mówią, że kobiety mają łatwiej na siłowni. TAK, CHUDE MAJĄ ŁATWIEJ, ale te otyłe (a to te
@PowiatowyBanan: ile ty masz lat? 15?
źródło: 1000038715
Pobierz@lord-nihilus: takie są fakty, jeśli to negujesz, to potężne XDDDDDDDDDDDDDDDD. bo kobiety (i faceci) zauważyli to bez lekarzy już dawno temu.
Dobra, po totalnej manipulacji i nieumiejętności czytania ze zrozumieniem, widzę że odpowiedź na 1 pytanie to pewnie typowa frustracja tchórza-blackpillowca. TOTALNIE NIE TAKI BYŁ WYDŹWIĘK
@Pasterz30: w taki, że życie zwłaszcza teraz, przelatuje między palcami. Mamy to co nasi rodzice - mamy wrażenie jakby minęło parę lat, a tu dekada pstrrryyyyk. A wartość kobiety wynika z jej młodości i płodności. Facet po 40 ma znacznie większą szansę być atrakcyjnym facetem dla 20+ niż 40 letnia M--F.
@Pasterz30: mówisz tak, bo ciebie to nie dotyczy, typowa reakcja.
Komentarz usunięty przez autora