Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 32
@telemach20: ja już wszystko osiągnąłem w tym życiu co chciałem, nic już więcej nie potrzebuję poza ludźmi. I zrozumiałem też, że pieniądze ani stawianie sobie ciągle nowych celów szczęścia nie dają. Chciałbym się cieszyć tym co mam i skupić się na chwili.
Szukam stabilnego, spokojnego życia, rodzinnego z przyjaciółmi, a nie pogoń za instagramowym życiem i "ROZWOJEM incelu".

I takie rzeczy też gadałem, ale widać te Polki są jeszcze na
  • Odpowiedz
  • 12
@Szczuroskoczek_: bo jusz się rozwinąłem i ani ten "ROZWÓJ incelu" ani osiąganie ciągle nowych celów szczęścia mi nie dało. Szczęście daje proste, spokojne życie wśród ludzi.
  • Odpowiedz
@fremmm: "stawianie sobie ciągle nowych celów szczęścia nie daje", może tobie nie daje, a tym kobietom widocznie rozwój osobisty daje paliwo do życia, nie każdy chce siedzieć na dupie i nic nie robić po ukończeniu pewnego etapu, są ludzie którzy lubią wyzwania i dlatego podnoszą czy to swoje kwalifikacje czy w inny sposobu, a zwalanie na polki, co nie chcą rodzić dzieci (to nie średniowiecze) jest mega słabe
  • Odpowiedz
  • 15
@telemach20: nie wmówisz mi, że po menopauzie nie będzie płaczu, że zmarnowały swoją młodość i nie odniosły sukcesu reprodukcyjnego. Każdy zdrowy człowiek wbudowany biologiczny imperatyw do rozmnażania posiada.
  • Odpowiedz
@telemach20: @fremmm skoro muszą chodzić na te szybkie randki to mają mocno poryte w głowie więc się nie przejmuj. Ja też spotykałem takie po doktoratach, terapeutki i inne to tak wygląda tylko gdy Ci o tym mówią w rzeczywistości pustaki jakich mało xD
  • Odpowiedz
@fremmm Nie rozumiem, po co takie dynamiczniary chodzą na eventy randkowe dla odpadów. Czy one serio myślą, że atrakcyjny pilot czy podróżnik będzie szukał starej baby na szybkich randkach, żeby wieść z nią ekscytujące życie? Taki typ spokojnie może wyrywać młodsze na same atrakcje.
  • Odpowiedz
  • 3
@Derpinardus: a gdzie mają szukać chłopów? Te dynamiczaki to właśnie wolą młodsze albo dawno jusz mają szczęśliwe małżeństwa. One chciały by chłopa tylko, że czada/dynamiczaka. A taki czad to tylko wyrucha i wymieni na młodszą, a dynamiczaki po 30 dawno jusz żony mają.
  • Odpowiedz
@fremmm Właśnie dlatego piszę, że nie rozumiem ich logiki. Spęd odpadów matrymonialnych to ostatnie miejsce, gdzie zawita Chad, zwłaszcza że przychodzące tam kobiety z jakiegoś powodu nie znalazły nikogo spośród setek opcji na apkach.
  • Odpowiedz