Wpis z mikrobloga

✨️ Czy targi pracy mają sens?
Jaki jest wogóle sens targów pracy bo jak kiedyś byłem to pracy tam się nie znajdzie jedynie długopis dostałem to jest wogóle sens jakiś tam iść czy tylko po to aby dostać jakiś kubek czy długopis i nic więcej nie uzyskać , jak tak to szkoda czasu kompletnie , lepiej już chyba leżeć albo puszki zbierać bez urazy dla ludzi co to robią. Pozdrawiam

#targipracy #bezrobocie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mają taki sens jak każde inne targi. Służą temu, że w jednym miejscu masz dziesiątki albo setki firm, gdzie z każdą możesz pogadać i dostać informacje z pierwszej ręki, kogo szukają. Część firm wysyła tylko hostessy, to z nimi rozmowa jest bez sensu. Ale często pojawi się tam jakiś kierownik niższego/średniego szczebla, to wtedy można się sporo dowiedzieć i złapać kontakt.
Jak nie umiesz gadać z ludźmi i idziesz zbierać ulotki czy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezłomny-marszand-14: Dlatego właśnie się chciałem zapytać bo w sumie jak wtedy byłem to nic w sumie nie uzyskałem czyli w sumie można próbować, w sumie jestem ciekaw jak to teraz wygląda , czy trzeba się rejestrować czy można wejść sobie tak z marszu i pogadać jak to drugie to w sumie spoko pomysł jak to pierwsze to może lepiej nie iść. Pozdrawiam i dzięki za fajna odpowiedź i miłego dnia życzę
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
obowiązkowy-mistrz-68: Byłem na tym to taki w skrócie zlot Januszy biznesu , jak tak patrzyłem to wszystko tam uzyskasz oprócz pracy , także trochę śmieszne w sumie że to jest organizowane , po raz pierwszy i w sumie ostatni tam jestem bo szkoda czasu , lepiej w domu siedzieć bo efekt identyczny.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz