Aktywne Wpisy

Gh0st +61
źródło: 1000001394
Pobierz
MonazoPL +68
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
źródło: apple watch se 3 citi monazo
Pobierz

Jaki jest wogóle sens targów pracy bo jak kiedyś byłem to pracy tam się nie znajdzie jedynie długopis dostałem to jest wogóle sens jakiś tam iść czy tylko po to aby dostać jakiś kubek czy długopis i nic więcej nie uzyskać , jak tak to szkoda czasu kompletnie , lepiej już chyba leżeć albo puszki zbierać bez urazy dla ludzi co to robią. Pozdrawiam
#targipracy #bezrobocie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Będąc na targach jakieś 5 lat temu:
zgarnąłem 3 długopisy, piłeczkę antystresową, notes, gumowy samolot i znalazłem fajną robotę.
Ogólnie to polecam
Jak nie umiesz gadać z ludźmi i idziesz zbierać ulotki czy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta