Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie, że równolegle do dwubiegunówki u Seby postępuje jakaś jeszcze inna przypadłość, potencjalnie o wiele groźniejsza. Przesłuchuję ostatnio wszystkie jego stories na Instagramie i mam wrażenie że on już nie jest w stanie pojedynczego wątku doprowadzić do końca.

Jak tylko zaczyna wypowiedź to już można mieć sto procent pewności że w pewnym momencie zrobi pauzę, urwie, powie coś w stylu "to jest jedna rzecz ale o tym będzie w rolce" albo "to jest... to po prostu łeb r---------a" i tyle będzie z jego myśli. Ale tak serio to myślę że on w tym momencie zapomina co chciał powiedzieć. Albo przetwarza to w głowie i ma wrażenie że ludzie czytają mu w myślach. Fascynujące i trochę przerażające.

#sebcel
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lab_rat: Pewnie jara jakiejś podejrzanej jakości zielsko w nadmiarowych ilościach. Z kumplami ze szklarni lub żeby chociaż na chwilę się odstresować/wyluzować. Są też tacy którym wzrasta poziom agresji po tym specyfiku (rzadko, ale się zdarza) nie zdziwiłbym się gdyby u seby tak było i widzimy to na rolkach.
  • Odpowiedz