Aktywne Wpisy

anoysath +145

forfiterex +81
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

źródło: image
Pobierz- panie administerku potrzebuje paru wirtualek zeby cos przetestowac
- nie ma problemu, akurat planujemy budzet na 2026 Q1, nowe serwery zamowimy w styczniu i juz w lutym mozesz klikac
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uups panie administratorku bo ja nie wiedział że tam jakiś babol z rekurencja jest i że wtedy autoscaling się odpali i że za to wszystko się płaci i że alertingi przyszły dopiero parę godzin po tym jak na rachunku było już -40k USD
Podziel się jak zabezpieczacie się w firmie hard-cap limitami w jakimkolwiek cloudzie czy to aws, gcp czy azure.