Aktywne Wpisy

MonazoPL +123
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +124
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Żyje jak dziad, nigdzie nie wychodzę, robię zakupy w bieda sklepie z robalem w nazwie i jem głównie coś co można przygotować w 15 min, na rzeczy inne niż spożywcze nie wydaję więcej niż 500zł na miesiąc, na abonamenty łącznie nie wydaję więcej niż 100 zł na miesiąc, a i tak wydaję więcej niż jest netto na minimalnej. Coorva przecież jakby moi rodzice mieszkali w mieście i mógłbym z nimi mieszkać to mógłbym se odłożyć 90% wypłaty, a tak czuje się jak frajer. Życie się nie opłaca. Dodatkowo jestem patologicznym dusigroszem i boli mnie jak mam wydać więcej niż 200 zł na coś, a jednocześnie chciałbym sobie coś kupić czasem, jak komputer albo rower, a szkoda mi pieniędzy. Tyram codziennie i jeszcze sam się dobijam. Żeby odłożyć na coś poważnego zajmie lata, będę żył jak biedak, a i tak pewnie nic nie odłożę. Nie mam siły na życie.
#przegryw
źródło: romraf2
Pobierz