Wpis z mikrobloga

@Chrystus: nie. Wydmuszka bez zawartości na premierę. Kampania jest głupiutka jak nieszczęście, pod koniec pokonują wielkiego złego za pomocą siły przyjaźni. Operacje są dużo słabsze niż misje kampanii, a to głównie na nich się farmi expa dla klas. Do tego nachalne mikro transakcje i masa bugów. Moim zdaniem nie warte ceny na premierę, a nawet stówka to zbyt dużo.
  • Odpowiedz
@Endriu_: chciałbyś zmienić kolor zbroi, jak mi przykro, ale ten jest dostępny tylko w tym dlc za marne pięć dolarów. Chciałbyś grać tym chapterem Space Marine, oj jak mi przykro, ale bez Season Passa się nie obejdzie, wiesz ile kosztuje zrobienie takiej tekstury? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
makaronzjajkiem - @Endriu_: chciałbyś zmienić kolor zbroi, jak mi przykro, ale ten je...

źródło: IMG_6783

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@makaronzjajkiem bez przesady, to sety określonych chapterow. Jest całe mnóstwo różnych możliwości customizacji które odblokowuje się grając. Poza tym żadna mikrotransakcja nie wpływa na grę.
  • Odpowiedz
bez przesady, to sety określonych chapterow. Jest całe mnóstwo różnych możliwości customizacji które odblokowuje się grając. Poza tym żadna mikrotransakcja nie wpływa na grę

@saif3r: oho już się pojawił coonsumer obrońca uciśnionych korporacji
  • Odpowiedz