Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Od dłuższego czasu korzystałem z zamienników tonerów z allegro w drukarce HP. Oczywiście aktualizacje wyłączone żeby nie zablokowali pojemników. Ostatnio nawet zakupiłem zestaw do napełniania tonerów za pomocą strzykawki, wszystko było ok. do wczoraj. Podczas drukowania wyskoczył komunikat że problem z jedym tonerem ( tym kolorowym) co więcej czarny przy którym nic nie majstrowałem zaczął drukować tak że nic nie widać, a sama drukarka bardzo wolno zaczęła drukować. Aktualizacje wyłączone. Czyściłem styki tonerów izopropoanolem, resetowałem drukarkę do ustawień fabrycznych i nic dalej to samo. Może ktoś wie czy HP nie przeprowadziło jakieś akcji ostatnio.
#drukarki #hp #drukarka #drukarkihp #druk #tonery #kadridz #komputery #kiciochpyta
Żeby do chować tradycji: zmień na Brothera xd
wszystko do tej pory działało.
@thebestisyettocome: Ale wtopa! Kupiłeś tusz zamiast tonera. XD