Aktywne Wpisy

auto_reply +4
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

Umeraczyk +31
Dziwne, że przez cały okres edukacji nikt nie zainteresował się u mnie potencjalnym autyzmem l albo ADHD. Ja literalnie w środku lekcji z nudów budowałem z zeszytów forty i kłóciłem się z nauczycielką "Dlaczego mam go złożyć", albo robiłem wyścigi kolorowymi zatyczkami, po torze zrobionym z przyborów z piórnika i zeszytów po blacie ławki xD

tylko 1/3 społeczeństwa na nich zagłosowała, więc 2/3 z obietnicy zostało usunięte
✌️
#wybory #bojowkadonaldatuska #bekazpisu #4konserwy #neuropa #polityka
źródło: IMG_1982
Pobierzwszedłem na twój profil i już dość mam wykopu na dziś.
nie wiem po co ja sobie to robię i tu siedzę
Ja też nie wiem co tu robisz idź to wklej na tiktoka albo twitterka tam zbierzesz poklask xD
wchodzę na twój profil a tam ten sam przekaz dla idiotów, który wyjaśniać można 1000 razy ale on w tym czasie pojawi się kolejne tysiące razów
wchodzę na twój profil a tam ten sam przekaz dla idiotów, który wyjaśniać można 1000 razy ale on w tym czasie pojawi się kolejne tysiące razów
Przecież to samo tyczy się Ciebie. xDDDDDD
Po drugie, obietnice Tuska to obietnice partii KO, a rząd jest koalicyjny. Więc jeśli już za coś rozliczać, to za obietnice z umowy koalicyjnej, ponieważ obietnice przedwyborcze każdej z partii wchodzącej w skład rządu, nie są obietnicami całej koalicji.
"Przecież to samo tyczy się Ciebie"
ćwoku, wszedłem na twoje konto a tam wrzucasz fragemnt gdzie Kaczyński gada do braci Rosjan, glupiej być nie może