Wpis z mikrobloga

@huncwot_: Tusk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niemcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! K---a ale ten pis zrealizował obietnic wyborczych ich jedyną obietnicą, którą zrealizowali jest zabranie pieniędzy jednym a danie drugim. Super Ci politycy!!!!!!

Ja też nie wiem co tu robisz idź to wklej na tiktoka albo twitterka tam zbierzesz poklask xD
  • Odpowiedz
  • 2
@MaxGigaW: to jest jak przerzucanie łopatą nieskończonej ilości szlamu. z głupotą się nie wygra
wchodzę na twój profil a tam ten sam przekaz dla idiotów, który wyjaśniać można 1000 razy ale on w tym czasie pojawi się kolejne tysiące razów
  • Odpowiedz
@huncwot_: to jest jak przerzucanie łopatą nieskończonej ilości szlamu. z głupotą się nie wygra
wchodzę na twój profil a tam ten sam przekaz dla idiotów, który wyjaśniać można 1000 razy ale on w tym czasie pojawi się kolejne tysiące razów

Przecież to samo tyczy się Ciebie. xDDDDDD
  • Odpowiedz
@huncwot_: Po pierwsze. Każda partia obiecuje gruszki na wierzbie przed wyborami i potem większości nie dotrzymuje. Tylko kompletny idiota wierzy w coś takiego.
Po drugie, obietnice Tuska to obietnice partii KO, a rząd jest koalicyjny. Więc jeśli już za coś rozliczać, to za obietnice z umowy koalicyjnej, ponieważ obietnice przedwyborcze każdej z partii wchodzącej w skład rządu, nie są obietnicami całej koalicji.
  • Odpowiedz
  • 0
@Myrdin:
"Przecież to samo tyczy się Ciebie"
ćwoku, wszedłem na twoje konto a tam wrzucasz fragemnt gdzie Kaczyński gada do braci Rosjan, glupiej być nie może
  • Odpowiedz