Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +50
Ale na wykopie Wam będą robić propagandę że po 10k zarabiają max ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podobny widok jest jeszcze na podkarpaciu, nie powiem pod którym szpitalem. Szpital wygląda jakby miał się rozlecieć, na oddziałach np. brakuje maseczek, prycze na salach jakby to więzienie było, posiłki w szpitalu dla pacjentów, że pies by się nawet tego nie chwycił, a pod szpitalem Lexusy i Mercedsy za pół bańki stoją.
źródło: GkyT7VFX0AAdDr-
Pobierz
Arisek +17
#slubodpierwszegowejrzenia
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w

BF6.
Ta gra przypomina nowego CODa ale zrobiona w taki sposób jakby twórcy słuchali tylko i wyłącznie fanów serii Battlefield.
Poprawili to co spaprali w poprzedniej serii ale zapomnieli o dużych mapach, pojazdach itd.
Gra się dobrze, zawartość jakaś jest ale brakuje tego co odróżnia BF od CODa. Swego czasu w COD był tryb Wojna Naziemna i ten tryb przypomina mi tego BFa z tym że lepiej zrobionego.
Efekt jest taki że niby jest spoko, ale tak w sumie to ani gracze CoDa nie są w pełni zadowoleni ani gracze BFa. Swoją drogą ja nie
@ejenes: Przecież dokładnie to napisałem xd Ja naprawdę nie rozumiem jak można nieironicznie grać w CoDy i to tak od jakichś 4-5 lat co najmniej.
Grałem w BF2, potem BF3, BF4 która była świetna, BF1 tutaj był ogromny przeskok jakości ale mnie już znudził. W BFV nie grałem, i dopiero potem kupiłem pierwszy raz COD z 2019 który był świetny. Potem po drodze kupiłem BF2042 na samym początku bo chciałem wrócić do BFa ale okazał się crapem. I od 2019 roku do
Właśnie grałem z topowymi graczami zarówno EU jak i USA na multi (nie grałem WZ). Rankedów nie grałem bo tam były ograniczenia, jedynie co miało sens to granie karabinami snajperskimi pod szybkie celowanie. Wtedy mecze się kończyły wynikiem z KD 10/1 a rekordowo 50/1 w MW3. Chociaż tam nie wiem
Ja traktuje tego BFa jako DEMO które mechanicznie jest zrobione poprawnie i ma potencjał ale dla mnie to wiele brakuje co nie znaczy że jest źle. Niech dodadzą ze dwie duże mapy to