Aktywne Wpisy

WolnyBLN +87
Mąż chyba nie jest najostrzejszym ołówkiem w piórniku XD
źródło: 1000006325
Pobierz
wezsepigulke +239
Podał się do ojca
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006325
Pobierz
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Biorę dzień wolny w pracy aby odebrać paczkę bo musi być dostarczona kurierem. Tylko inpost był do wyboru!
Kurier podjeżdża pod moje miejsce zamieszkania i ucieka! W aplikacji widzę, "nieudana próba dostarczenia".
To dzwonię na infolinię gdzie podają mi nr do kuriera. Mówię mu, że jestem w domu i czekam na WAŻNĄ paczkę i żeby zawrócił a on, że dzwonił dwa razy na nr telefonu i nic mu nie zrobią! Odmawia zawrócenia i dostarczenia mi paczki. Na telefonie nie miałem nieodebranych połączeń. Pytanie do #inpost kurier dostarcza paczkę na adres czy na nr telefonu? Jak zamówię paczkę a będę w pracy to kurier jej nie dostarczy jak nie będę mógł odebrać połączenia? Mimo, że w mieszkaniu jest kilka osób, które mogą zejść i odebrać paczkę!
Złożyłem reklamację! #inpost olał reklamację z ucieczką kuriera bo problemu nie ma skoro paczka została dostarczona następnego dnia!
Tak się załatwia reklamację?
Ciekawostka:
Godzinę później miałem kuriera z DPD i DHL nie dzwonili na nr telefonu tylko na domofon! Dlaczego tylko z kurierami z #inpost jest problem?
źródło: 820deb57-72f8-4249-8539-e8b71be98ae2
Pobierz@Altru: akurat samochodoza się kręciła w okolicy, nie było gdzie zaparkować. Odjechał.
Kolejni mieli już więcej szczęścia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Altru: taki żart..
Ja miałem w piątek telefon (nie wiem, pewnie kurier) ale na spotkaniu u dyrekcji nie było jak odebrać..
Paczki brak. W apce status że