Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +96
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
JoeGlodomor +65
Ale ludźmi łatwo manipulować. Wrzucasz długi wpis, parę liczb dobranych pod tezę i już ponad 1000 plusów, bo czytający są za głupi na przyswojenie takiej ilości tekstu ze zrozumieniem #psiarze
źródło: 1000000423
Pobierz

Było niżej ale przeklejam, lodolożek nie zna się a p------i - stare, znałem.
Ktoś kto kupił PS5 PIĘĆ lat temu za 2100-2400 może dalej odpalać przyzwoicie wyglądające premierowe gry w 60FPSach za ułamek ceny bez j-----a się z softem. W tej cenie nie zbudujesz komputera porównywalnego sprzętowo.
Tamałe do swoich hardkorowych obliczeń z jakiegoś powodu wykorzystuje mniej popularne PS5 Pro z gorszą opłacalnością, podstawkę(?) i gry za 200 PLN gdy w rzeczywistości nie zbierając pudełek na premierowe gry można wydawać w okolicach 20-50 PLN, grubo mniej niż na s-----------h kluczykowniach.
Właśnie wymieniłeś główną z nich, gamoniu
5050 nie nadaje sie do grania we wspolczesne gry. Jezeli 5070/5070ti jest d------a, to gdzie jest srednia polka?
Tak jak mowilem, granie na PC jest droga zabawa. Kupujac karte za 4k, nie masz d--------o kompa.
witam
średnia półka to 5060Ti 16GB i 5070
pozdrawiam
Skoro karta za 4k nie sprawia, że masz d------y komputer to po co się w to bawić jak są konsole po 2300zł?
Komentarz usunięty przez autora
Chcesz powiedziec, ze kilka % wiecej wydajnosci w grach wzgledem 5070 sprawia, ze karta ze sredniej polki przeskakuje na „d--------o” kompa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to niech tak bedzie dla ciebie. Nigdy bym nie
@T0pi5: ponad 4k to kosztuje RTX5070Ti xD
to minimum na dziś bo to najniższa półka z 16GB VRAM
@T0pi5: Jeżeli do mnie pijesz to nie wytykałem bycia biednym. To jest powiedzenie, ale wg. mnie bardzo tutaj trafne. Przetłumacz żulowi że wolałeś zjeść mcdonalda zamiast kupić 30 bułek. Na małpkę by starczyło jeszcze. Tak zawsze kończą się dyskusję PC vs konsola (po obu stronach, nie
Wiele razy juz spotkalem chlopow co sie chwalili ze maja pc za 15k a kazda gra spiracona bo juz taka kase wydali na pc to co jeszcze beda na gierki wydawac xD
Doliczajac monitor to bedzie jakies 20k (
@WujekDoggi: Ja kupiłem kompa w 2016 za 3,2k: GTX 1060 6GB, 16GB RAM i i5 którą wymieniłem na i7 po
@WujekDoggi no nie widze fikolka. Placisz te 1.5k-2k wiecej za lepszy sprzet. A jak o cenie dyskutujemy to ja mam na samym steamie czterocyfrowa liczbe gier (bez kluczykowni). Za hajs co na nie wydalem to nawet 100 konsolowych bym nie kupil. Porownanie do pitchforda to wgl xS
@jukel: świetnej zabawy! mam nadzieje ze bawisz sie nawet lepiej niz ja na PC za 30k. Gaming jest dla każdego, ale p---------e że PC za 4k to potwór to zwykłe copium