Wpis z mikrobloga

@SebaWayneFAS: ale on mi to serio mówił chłopie przez telefon. Z resztą moje dane też udostępniła. Było 1:1

Jak już chcesz prywatnie gunwem się obrzucać to nie na sensu dla mnie i tyle. Obiecałem świstakowi, dlatego też odpuściłem NWayne i czasami tylko szpilkę wbije. Słowa zamierzam dotrzymać mu. Chyba, że serio zacznie się odwalać, a to nikomu nie potrzebne.
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna: Natalia nigdy nie udostepnila zadnych Twoich danych poza imieniem Piotrus (jakich w internecie sa tysiace) wiec nie ukladaj narracji pod siebie, bo jestem w sprawie od poczatku i od poczatku ty byles agresorem i czlowiekiem ktory probowal ja straszyc. Powiedzialem usun konto przepros matke i mozesz blagac dalej o walke w postach
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna: Mariola nie wezmie walki z Natalia (zasłania sie OF mimo walki z nikita, nati magical, laskowaska czy czeska playstation, ktore rowniez mialy OF) bo wie, ze w narzoniku Natalii stalby Przemek Cz. i na konferencjach rowniez moglby sie pojawiac. A jak wiadomogdy pojawia sie Przemek to znika usmiech z ust Marianki
  • Odpowiedz