@SilverDragon: To chłop był type, rusek. Gość miał zryty łeb i sobie ubzdurał, że jak poda się za tzipe to wyciągnie hajs od przegrywów i tak też się stało.
@SilverDragon: wszystkie opcje, jakie przychodzą mi na myśl: 1) oskarżenia skidrow to prawda i empress to rzeczywiście voksi, o którym wiadomo że miał problemy prawne. irdeto wywarło presję na bułgarską policję, a voksi zdecydował się pójść z nimi na ugodę. pewnie jak się dowiedzieli, że nadal działa pod przykrywką dojechali go do końca już bez ulgowego traktowania. 2) obecne denuvo stało się zbyt trudne i czasochłonne do złamania, a
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Czym obecnie zajmuje się EMPRESS? Czy wycofała się z crackingu, jeśli tak to dlaczego?
źródło: hacker-empress-cracker-models-available-for-download-v0-1qkl1gpe9f9b1
Pobierz1) oskarżenia skidrow to prawda i empress to rzeczywiście voksi, o którym wiadomo że miał problemy prawne. irdeto wywarło presję na bułgarską policję, a voksi zdecydował się pójść z nimi na ugodę. pewnie jak się dowiedzieli, że nadal działa pod przykrywką dojechali go do końca już bez ulgowego traktowania.
2) obecne denuvo stało się zbyt trudne i czasochłonne do złamania, a