Wpis z mikrobloga

#tinder Nie wiem od czego zacząć. Ale wydaje mi się że od pytania na ile siebie oceniacie? 6/7 a może 8 na 10? Ile w trakcie Waszego życia odezwało się do Was dziewczyn. Ja kiedyś myślałem że jestem mocna 7, ale mając 27 lat uświadomiłem sobie że może jednak nie wygląda to tak jak mysle i jestem może 5. Wiem to są tylko liczby ale jednak powodzenie u dziewczyn jest jakie jest. I stąd pytanie czy jak jesteście powiedzmy wygladowo minimum 6/10 czy odzywaly się do was jakieś dziewczyny czy musieliście sami do nich zagadywać ?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jurekogorek23: ogólnie możesz być 10/10 a i tak nie będą podchodzić i zagadywac tylko patrzeć i sie uśmiechać i czekać na twój ruch, czasem wymyślą jakiś głupi pretekst typu masz ognia albo pomożesz mi w czymś itd
  • Odpowiedz
@Jurekogorek23: ja sobie daje tak z 6.5 uczciwe i zagadywały do mnie pierwsze dziewczyny albo w jakiś bardzo oczywisty sposób szukały kontaktu np. zapraszając na fb, obserwując na ig i potem dodawając do bliskich znajomych i jak mnie pamięć nie myli wszystkie raczej ładne były. Mam kolegów chadów to tam to w ogóle jest inny świat, bardzo często dziewczyny piszą do nich pierwsze i bardzo się starają, dużo częściej im
  • Odpowiedz
@Jurekogorek23 ja jestem 5/10 z ryja (kiedyś też myślałem, że 7) i zdarzyło się, że zagadywały do mnie laski, ale raczej brzydkie albo najwyżej przeciętne, zwykle w sytuacjach imprezowo-alkoholowych. Jak byłem w liceum, to łaziło za mnie kilka przeciętnych lasek, ale to inne czasy. W życiu dorosłym, nie licząc imprez, to może z pięć razy jakaś sub5 zagadała.
  • Odpowiedz
@panczii: przeciez wlasnie nawet sie nie usmiechaja ani nie patrzą. Musialbys byc jakis mega znany.
@operatorkatapulty @janburner @Jurekogorek23 dziewczyny raczej nie zagaduja ani nie daja sygnalow. Mam 35 lat i w sumie nigdy mi sie nie zdarzylo. Nie uwierze ze jest inaczej bo to by oznaczalo ze jestem jakis doslownie niewidoczny xD Wiec nie przejmuj sie ze nie dostajesz atencji bo mamy z-----e czasy gdzie wiekszosc lasek
  • Odpowiedz