Aktywne Wpisy

auto_reply +25
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +140
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

ten sam problem mam po 100 h gry , nic nie pomaga, niewiem czy to od aktualizacji gry , windowsa, pada czy cos innego
[KCD2] Oprogramowanie układowe DualSense A-0630 powoduje podwójne wejście + migotanie interfejsu użytkownika + uszkodzoną haptykę
Po aktualizacji mojego DualSense (oprogramowanie układowe A-0630, USB na komputerze)
Podwójne wejście (każde naciśnięcie przycisku rejestruje się dwukrotnie)
Monity interfejsu użytkownika migają między ikonami Xbox i PlayStation
Haptyka/wyzwalacze adaptacyjne są niestabilne (czasami brakuje)
Dzieje się tak tylko w KCD2. Inne gry natywne dla DualSense na moim komputerze (Dave the Diver, God of War, Death Stranding) działają idealnie.
Moja konfiguracja:
DualSense (oprogramowanie układowe A-0630) przez USB
Wejście Steam wyłączone
Menedżer urządzeń: tylko Sony VID_054C
Windows 10
Próbowano: zresetować DS5/DS4, usunąć sterowniki DS4, wyczyścić konfiguracje Steam, przetestować wiele portów/kable USB, uruchomić tryb Big Picture → bez rezultatu.
Czy ktoś jeszcze zauważył to zjawisko po zainstalowaniu najnowszego oprogramowania? samo u mnie po 100h gry i nie da sie grac dalej
źródło: image
Pobierznormalka, problem od lat. Do grania na PC tylko pad xboxowy.