Aktywne Wpisy

karolina-oska +83
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +185
Do j-----j pracy jutro

Chyba tyle.
Smutno że ja będę musiał na nich być caly czas bo wiem że bez nich nie dam sobie rady.
Rzeczy czegokolwiek dalej nie mam chęci robić.
A jesli
No może późno chodzę się załatwiać dopeiro po 16
Jak se nie dasz rady jak całe życie bez nich żyłeś i przeżyłeś
Jak to,to skąd hajs na życie?
I idziesz teraz na tych lekach do pracy już czy nie narazie?
SSRI rozkręcają się po 4-6 tygodniach, trzeba czekać na efekty, a na początku może być nawet gorzej. Jak poczujesz się lepiej, to pomyśl o psychoterapii czy aktywniejszym spędzaniem czasu (siłownia, spotkania z ludźmi, którzy mają podobne zainteresowania - grupy na FB).