Wpis z mikrobloga

@Marnosc: narazie trzeba przyjąć postawę by dawać sobie przyjemności bo i tak żadnych innych z życia się nie czerpię. Jak Lubisz niezdrowe jedzenie, chlanie walenie konia i wiele innych rzeczy to po co rezygnować np . I tak nie ma z czego czerpać radości choćby chwilowej, jakby tylko była odwaga byłby magik
  • Odpowiedz
@Alvarez17: ja w glowie nadal mam tak zycie nie moze wygladac no ale 30 lat po 10 letnim neecie schizoid, bezzębny, otyły na orzeczeniu o niepelnosprawnosci cieciując... dlatego mimo ze tylko jedzenie mi sprawia przyjemnosc to ciagle chce z tym walczyc no ale c--j jak juz sie ma taki dół w ciele trzeba go jakoś zasypać.
  • Odpowiedz
@mati1990: ciężko w c--j brat. Żadnej dobrej decyzji w życiu nie podjąłem, moi rodzicie też mi w tym nie pomogli. Właściwie ani razu nie byłem w życiu szczęśliwy, nie odczułem nawet tego namiastki. Cukierki na depresję nie pomagają, próby wyjścia do ludzi, kończyły się z powrotem na zamknięciu w sobie. Wstaje zmęczony rano i kładę się spać zmęczony wieczorem, z nadzieją, że się nie obudzę. Czasem zjem tylko jeden posiłek
  • Odpowiedz