Wpis z mikrobloga

@WolvvloW przecież ten Michał mu dobrze napisał xD odpowiadałem w życiu za zatrudnianie ludzi, teraz mam swoją działalność i NIGDY bym kogoś takiego nie zatrudnił żeby mi s--------ł opinie budowaną latami.
  • Odpowiedz
super chłopak, widać, że ma świadomość, że kryzysy trzeba przejść jak najszybciej i potem cyk wyeksponuje swój potencjał gdy inni będą stulejować. Brawo dla niego. Dałbym mu lajka.

@panczii: @musztym
  • Odpowiedz
odpowiadałem w życiu za zatrudnianie ludzi, teraz mam swoją działalność i NIGDY bym kogoś takiego nie zatrudnił żeby mi s--------ł opinie budowaną latami.

@Darson666: Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Prowadziłem projekty aktywizacyjne. Ponad 700 beneficjentów miesięcznie. Odsługiwaliśmy setkę pracodawców. I brałbym go w ciemno. Takie osoby były praktycznie bezobsługowe. Ten typ osobowości praktycznie nigdy nie wracał po ponowną pomoc. Chłopaka wysłać do doradcy zawodowego, trochę zajęć z komunikacji. 2 tygodnie
  • Odpowiedz
@WolvvloW: przecież napisał, że ma zero chęci do pracy?

Nie wykluczam jednak, że sam się komunikowałem w podobnym tonie w jego wieku. Ba, na ostatniej udanej rozmowie o pracę powiedziałem, że jestem stoicki jak Piccolo z Dragon ball i było git.
  • Odpowiedz