Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

w komentarzach ból d--y
źródło: temp_file6505512051777296197
Pobierzźródło: temp_file7651966541721838016
Pobierz@panczii: @musztym
beka z ludzi na etacie, którym wydaje się, że mają jakąś misję i są ważni
byłem taki
@Darson666: Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Prowadziłem projekty aktywizacyjne. Ponad 700 beneficjentów miesięcznie. Odsługiwaliśmy setkę pracodawców. I brałbym go w ciemno. Takie osoby były praktycznie bezobsługowe. Ten typ osobowości praktycznie nigdy nie wracał po ponowną pomoc. Chłopaka wysłać do doradcy zawodowego, trochę zajęć z komunikacji. 2 tygodnie
Nie wykluczam jednak, że sam się komunikowałem w podobnym tonie w jego wieku. Ba, na ostatniej udanej rozmowie o pracę powiedziałem, że jestem stoicki jak Piccolo z Dragon ball i było git.
Jakby każdy miał miliony na koncie to nikt by nie Pracował - komentarze to zwykłe sraken pierdaken. Już widze jak wszystkie te janusze z sekcji komentarzy chodzą do roboty z pasji i z zamiłowania
ale nie na etacie