Wpis z mikrobloga

@tomwick55: To o mnie. Wciąż mimo czwórki z przodu mam libido jak buhaj, ale:
- Jakaś kasa zawsze by się znalazła, lecz żadnej urwie ani grosza bym nie dał
- Nie uznaję koorestwa, bo płacić za coś co inni mają za darmo jest dla mnie upokarzające. Takie rzeczy są dla napalonych normików z dynaminą i śmiałością do bab a nie szanujących się trueceli
- Boję się bab tak bardzo, że
  • Odpowiedz
@tomwick55: Kasę masz na 100 %, bo i po 150 PLN ofertę jakąś znajdziesz pewnie, ale ja stawiam, że masz strach. Ogólnie jak masz strach to może tak być, że spotkanie nie wyjdzie, więc dobra rada nie idź dopóki nie będziesz miał pewności, że warto iść
  • Odpowiedz
@czescmampytanie dokładnie jak mówi @PowiatowyBanan mi się po prostu kosmicznie rypać chciało. Najlepsze lata na rypanie imo to 15-25, potem wszystko leci w dół. Moja pierwsza poważna partnerke miałem w wieku lat 20 i żałuję, że tak późno, trzeba się gzić ile fabryka dała w tym wieku i korzystać z najlepszych lat póki się chce i ma się kondycję i zdrowie pozwala.
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: Też żałuję, że nie zacząłem tego robić wcześniej. Tylko że już nic z tym nie zrobimy, to nie gra że zrobisz save and load. Pocieszę Cię tym, że możesz przeciągnąć ten wiek do 40+ o ile masz geny i ćwiczysz. Gdyby nie stres w kołchozie, mogę walić swoją 2,3 razy dziennie 365 dni w roku. A tak to tylko w weekendy mogę.
  • Odpowiedz