Wpis z mikrobloga

• 0
@Czypsy 660, not good, not terrible, jakiś czas temu upolowałem tester za 440 ale eglamour anulowało mi zamówienie. Pewnie dało by się znaleźć taniej ale pogoda idealnie sprzyja temu zapachowi więc nie chciałem już dłużej czekać.

Nie będziesz żałować.
  • Odpowiedz
@michalkichal123: Nie będę wyręczać Opa w opisie zapachu, ale fajne to ()
Warte przetestowania, nawet jeśli nie jest się fanem skóry, ponieważ skóra jest podana bardzo delikatnie :)
Inne pozycje od Memo również warto poznać :)
  • Odpowiedz
@Wygryw_z_wyboru: ostatnio amouage outlands mega mi siadł, trafiłem na porównanie, że jest w klimatach african leather oraz laytona, stąd chęć sprawdzenia pozycji od Memo Paris.
Sprawdzę jak to gra i podejmie się (nie)racjonalną decyzję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@MichalLoczek kiedyś na lotnisku przetestowałem wszystkie ich zapachy i pomimo tego że wszystkie mi się podobały i mógłbym je nosić African Leather chyba najbardziej zapada w pamięć.

Myślę też o kupnie Winter Palace, piękny zapach.
  • Odpowiedz
@michalkichal123 @Wygryw_z_wyboru Jak nie lubisz skóry jak ja a chcesz coś w tych klimatach to śmiało możesz brać. Ma w sobie coś takiego że chce się go wąchać . Ja tam stajni nie czuje i wg mnie jest to bardzo przyjemny zapach. Winter Palace jest fajny ale wg mnie lepiej sprawdziłby się jako zapach do pomieszczenia albo do auta i nie koniecznie chciałem tak pachnieć. Pachnie jak dobra aromatyczna czerwona
  • Odpowiedz