@randomname1: W przypadku y edp myślałem, że trwałość i projekcja jest kiepska, a potem po paru godzinach wlatywały komplementy, mimo że ja osobiście już go nie czułem ( ͡°͜ʖ͡°) Przyjaciel, któremu odsprzedałem flakon miał ostatnio go na weselu, staliśmy na dworze koło 2 w nocy i Y nadal projektował, gdy stałem przy nim to bez problemu było czuć, ale nie pytałem ile na siebie
@anomalia_: Jak kupowałem w 2024 to była totalna woda z kranu. Po 15 minut nie czułem, serio xD Ale ten teraz dojebion parametr co ciekawe, a batch 4,5 miesięczny
ja najbardziej z linii Y lubię le parfum z 2021 jakbym wiedział, że wycofają tą wersję i wprowadzą inną na jej miejsce to bym kupił 200 ml zamiast 100, ehhh
#perfumy
źródło: 1000001556
PobierzPrzyjaciel, któremu odsprzedałem flakon miał ostatnio go na weselu, staliśmy na dworze koło 2 w nocy i Y nadal projektował, gdy stałem przy nim to bez problemu było czuć, ale nie pytałem ile na siebie
@randomname1: przecież w porządku całkiem jest. ja się pozbyłem bo w sumie niczym się zbytnio nie wyróżniał od psikaczy co niektóre normiki używają
ja najbardziej z linii Y lubię le parfum z 2021
jakbym wiedział, że wycofają tą wersję i wprowadzą inną na jej miejsce to bym kupił 200 ml zamiast 100, ehhh