Wpis z mikrobloga

Dwucyfrowe IQ to może być np 99, a to już bardzo dużo. Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że Wy psiarze macie jakiegoś fioła na punkcie psiej kupy. Ja wiem, że posiadanie psa kręci się wokół obsrywania chodników, obszczywania wszystkiego do wysokości 50cm i darcia psiej japy o 6:00 rano w weekend. Ale na Boga, mimo iż lubicie miętolić w ręku woreczek z jeszcze ciepłą psią kupką, to przeklejanie postów o robieniu
  • Odpowiedz
@Gieremek: przecież to jest arcy klaun. Mnie podczas normalnej dyskusji która była nie po jego myśli, zostawił swoje wpisy, moje usunął i z dumą napisał, że on takich jak ja wrzuca na czarną. Nie było tam nic złego z mojej strony. Kiep i tyle.
  • Odpowiedz
Wy psiarze macie jakiegoś fioła na punkcie psiej kupy

@Yans_Zoon: psiarze? To psiegrywy ciągle piszą o psich gównach czy lizaniu psich dup. Normalnemu człowiekowi by to do głowy nie przyszło. Idziemy z psem na spacer, pies sra, g---o do woreczka, woreczek do kosza i na tym temat się kończy a psiegrywy całymi dniami o tych psich gównach piszą albo robią zdjęcia
  • Odpowiedz
  • 6
przecież to jest arcy klaun. Mnie podczas normalnej dyskusji która była nie po jego myśli, zostawił swoje wpisy, moje usunął i z dumą napisał, że on takich jak ja wrzuca na czarną.

@JonaszSynGrazyny: Rozmowa z antypsiarzem to jak gra w szachy z gołębiem.
I na koniec taki dzban bez argumentów myśli, że wygrał dyskusję xD
  • Odpowiedz