Wpis z mikrobloga

Witam Mireczki,
Ostatnio pytałem tu o zestaw komputerowy, po paru uwagach to wygląda tak. Czy do ok. 4K jest ok czy coś zmienić? Dysku nie ma bo mam juz kupiony, a jakby powywalać te RGB to pewnie zejdę do ok 3900zl.
#komputery #pcmasterrace
DavyX - Witam Mireczki,
Ostatnio pytałem tu o zestaw komputerowy, po paru uwagach to ...

źródło: IMG_5274

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kresovianin: chyba zostanę przy tej płycie co wybrałem. Dopiero co składam tego kompa więc 7500x posiedzi parę lat a tak jak mówiłem jak będę robił upgrade to już wiele rzeczy może się zmienić :D
  • Odpowiedz
@Ralphs: ten konkretny palit jest wykonany z w całości z plastiku, ma 5 fazową sekcję zasilania, średnie obroty wentylatorów pod obciążeniem to 1600rpm. Temperatury i obroty podobne jak na 2 wentylatorowym zotac amp i msi gaming. Inno3D ma metalową obudowę, 7 fazową sekcję zasilania. W furmarku karta pracuje na ok 2000rpm i osiąga temperatury 66-67C na rdzeniu i 58C na pamięciach przy ambiencie 22C. Palit dobija do 70C na rdzeniu
  • Odpowiedz
  • 0
@nomariko ok, ok. Pokaż mi porównanie tych kart pod takim samym loadem i w tych samych warunkach, bo wyssać takie dane z d--y chata GPT to ja też potrafię( ͡° ʖ̯ ͡°)
Najlepszy jest ten fragment i tym, że temperatury na vramie w inno są niższe niż na rdzeniu xd
  • Odpowiedz