Aktywne Wpisy

tesknilam_ +772
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +753
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Mam w tym jakieś grosze tylko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: temp_file3047331644341043903
Pobierz@Derpinardus: Ja też
źródło: image
PobierzDo researchu głównie używam yahoo, czasem szperam na reddicie.
Jeśli chodzi o price target, to to już jest wyceniane tak, jakby Chiny miały odciąć strategiczne sektory USA od
To akurat normalne, nie tylko w XTB. Szczególnie gdy jest duża zmienność w okresie zamknięcia rynku(np jakieś info się pojawi). Świeca pokazuje cenę otwarcia, zamknięcia, i wahania w danym okresie, i może być sytuacja że cena zamknięcia jest 5, dzienne wahanie jest 4,5-5,5 a następnego dnia na start otwiera się przy cenie 7 -