Wpis z mikrobloga

#gielda #gamedev Zastanawiam się czy nie wpakować środków na studio One More level pod premierę Valor Mortis, które na wishliscie Steama leci ładnie w górę - premiera w 2026r.
Czy jednak dać sobie spokój i ładować w bezpiecznego Wiedźminka?
jason676 - #gielda #gamedev Zastanawiam się czy nie wpakować środków na studio One Mo...

źródło: image

Pobierz

16k na?

• One More Level 32.3% (21)
  • CD Projekt 67.7% (44)

Oddanych głosów: 65

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jason676: dosyć niszowa gra, chyba z promocją dopiero ruszyli bo widziałem jakieś relacje z playtestów na yt, niby fajnie wygląda i pozytywnie to oceniali ale ma być w c--j trudne, nie spodziewałbym się ogromnego hitu tym bardziej że jest taki przesyt gier że nawet znacznie wieksze budżety i studia mają problem z osiągnieciem sprzedaży
  • Odpowiedz
@jason676: Mam OML od jakiegoś czasu i żałuję, że taki mały pakiet. Masz dostęp do wszelkich raportów i danych taki, jak każdy inny, nie wiem kto miałby ci coś tutaj powiedzieć więcej ponad to. Małe spółki gamingowe to zawsze będzie duże ryzyko i wchodzisz raczej w spekułę niż realne długoterminowe inwestowanie. Ja się na to zdecydowałem, jestem obecnie overall na plus (duży minus na farm 51, ale aktualnie Drago i
  • Odpowiedz