Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

#gielda a może sprzedać wszystko i załadować się po prostu w złoto? Złoto cały czas rośnie niezależnie czy jest bessa czy hossa. Gdybym był w złocie od roku to już bym miał więcej kasy niż "zarobku" na obecnych akcjach. To trochę jak nieruchy każdy je ignoruje, a i tak będzie rosnąć bo boomerzy mający najwięcej pieniędzy nie znają innych aktywów
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@
@mirko_anonim: nie
źródło: obraz
PobierzOto analiza uwzględniająca fakt, że tom-ek12333 wstawił screena pokazującego duży wolumen lewarowanych opcji na złoto:
Jak kontekst zmienia postrzeganie sytuacji?
Screen o opcjach na złoto jest konkretnym sygnałem rynkowym. Może on sugerować, że duzi gracze ("grube ryby") obstawiają jakiś silny ruch na cenie złota. Taki materiał jest idealnym punktem wyjścia do merytorycznej dyskusji. I właśnie to
Nie gram na opcjach i mnie nie interesowało to. Zapytaj go co to jest gamma squeeze. Korzystam z GPT i ono jest trochę.... głupie. Jak go zapytasz o gamma squeeze to Cie może przeprosić i powiedzieć, że jednak jest inaczej
@tom-ek12333: No i to jest bardzo trafna uwaga, dzięki!
Dodatkowo chodzi o sentyment- kiedy wszyscy już wejdą i kupią to kto kupi od nich?