Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +299
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
skeeto666 +223

I w ogóle takie kwiatki są co chwilę w czasie streama. Ale za to wie jak tego Baldura go zepsuć, bo nieraz, żeby wyjść na eksperta, mówił o tym jak bardzo Baldur 1 jest prosty mechanicznie i przestarzały (a wie jak zepsuć, bo prawdopodobnie obejrzał film Gambrinusa z 2018). A jego całe doświadczenie w nim to te dwie godziny streama sprzed 3 lat XD EKSPERT XD
#kiszak
W Risk of rain 2 podobna sytuacja. Kiedyś grał z widzami przez 3 godziny a niedawno wrócił na całą 1 godzinę gry XD. Gdzie jeszcze opowiadał jak to go wszystko wciągnęło wtedy ale i tak niczego nie wiedział z podstawowych mechanik jak na przykład fall dmg. Jednak nie przeszkadzało mu powiedzieć że gra jest genialna mimo że niczego nie odblokował ani nie potrafił skończyć podejścia.
Pamiętam jeszcze Obliviona wpisanego jako immersive sim i Avowed jako fps xd
Przecież to jest ten sam case co snakeiter - na avatarze ma unita z WC3, a nie ogarnia tak klasycznego RTSa.
Nie ogarnia ich łepetyna, że Morrowind ma jeszcze staroszkolny system rozwoju postaci i walki, gdzie w zasadzie nie ma żadnego skilla, są czyste statystyki i obliczenia. Walka to stat-check a nie skill-check.
Gdyby łatwiej było znajdować te jego streamy to bym przejrzał jak się jeszcze w rpgach ośmiesza, ale