płaczcie razem ze mną (╥﹏╥), kto w apce na r umył podłogę, że przez poślizgi cenowe tyla kasy przeszło mi kolo nosa, nosz (╯°□°)╯︵┻━┻, człowiek trafi raz na sto lat, nie śpi, trzyma palec na kursie, a, tu takie jaja.
czemu nie ma apki która wstecz, daje maksymalna cena dnia.
takoe trochę smutne memento, bo kupiłam w smutna rocznica i gdyby wypaliło to by był dowód na to że w blade runnerze 2 mieli rację i duch przetrwa gdzieś w sieci elektrycznej, no i mogłabym rzucic robotę i na spokojnie coś poszukać. A tu biednemu wiatr w oczy, i Winter is coming, i urlopu ni xyua.... po choloere mi kolejny certyfikat inwestora... #zalesie #krypto #revoult dam też #gielda, nieraz cieszyłam się razem z wami i karma wróciła xd
@P-v-E @pytanie1 kupilam przed trym pakiem nawet ustawiałam sprzedaż z limitem która grzecznie ustawiała się w kolejce, a pozniej pojawiał się komunikat że i tego nie mogą, gdzie revolut nie daje ci waluty tylko to są jak w zus, zapisy na ich koncie, i pewnie klienci że najdłuż.. tfu najdroższymi pakietami mieli pierwszeństwo. była inna waluta co dobrze zarabiała ale w planie stndard to miała 50% opłaty za przewalutowanie a
@P-v-E @pytanie1 @nie_umiem_inwestowac teraz jeszcze przypomniało mi się że na revolut x jak są obsuwy to możesz zamienić walutę na inną na zwykłym revolucie ale ze zbojecka opłata, w sesie waluta na inną a nie na $
@P-v-E to akurat testy od czasów kiedy mi dolar zdrożał od wyboru Trumpa, właśnie o to chodzi że apka wygodniejsza i nie ma tam bóg wie ile, myslalam jakiegoś etf ciulac ale jak jest się blisko sera to nie ma sensu, bo ciągle ci jakiś debet każe to likwidować. traktuje to jako test i gdyby nie brak, hajsu to bym se hodlowala
lepiej wychodzę na promocjach w biedrze póki co, 2+1
@P-v-E: @WrzeCiOna imo to dobre miejsce na giełdę zja, sam od lat korzystam i wielu znajomych, wolę tu siedzieć niż przeboje z xtb, mimo pitu Ja tam same akcje trzymam, dorzuciłem teraz etf, a z krypto wyszedłem w tym roku i nie zamierzam wrócić
@m0rdeczka to ja xtb nie zakładałam nawet sugerując się memem który pokazywał jak im schodkowo przybywa kont, i radami kolegów z eks pracy. łatwość używania jest ok, jakbym miała w tym tempie co klikam coś na portfel wysyłać to by dawno spadło. tylko wkurza mnie ze to co pokazuja jako maksymalny zysk, np na obrazku to pewnie ich zysk a moje okruszki bo pewnie sami pierwsi kupowali. to nie jest pierwsza
@WrzeCiOna: @WrzeCiOna można zlecenia na etf robić, nawet się upewniłem teraz na zamkniętej giełdzie. A z X nie korzystałem, chwilę założyłem jak zaprezentowali, więc nie wiem jak to tam wygląda, może w takich przypadkach też można ustawić ceny limitu. Ja tam jak mówię, tylko akcje obracam
@m0rdeczka najpierw była apka revolut gdzie mogłeś kupować krypto zaninne krypto albo inwestować w coś innego albo mieć lokatę w euro i pln. potem zrobili wersję x gdzie miałeś pewna ilosc walut, ale sprzedając wychodziłeś do dolara czy innej fizycznej waluty. i mogłeś przelać fiaty albo krypto na konto w głównej apce. w lipcu okazało się że połączyli obie apki, bo zobaczyłam że na konto przesłali mi wszystkie grosiki co tam
czemu nie ma apki która wstecz, daje maksymalna cena dnia.
takoe trochę smutne memento, bo kupiłam w smutna rocznica i gdyby wypaliło to by był dowód na to że w blade runnerze 2 mieli rację i duch przetrwa gdzieś w sieci elektrycznej, no i mogłabym rzucic robotę i na spokojnie coś poszukać. A tu biednemu wiatr w oczy, i Winter is coming, i urlopu ni xyua.... po choloere mi kolejny certyfikat inwestora...
#zalesie #krypto #revoult dam też #gielda, nieraz cieszyłam się razem z wami i karma wróciła xd
źródło: temp_file1558363046121395275
Pobierzlepiej wychodzę na promocjach w biedrze póki co, 2+1
źródło: temp_file3441407784392131974
PobierzJa tam same akcje trzymam, dorzuciłem teraz etf, a z krypto wyszedłem w tym roku i nie zamierzam wrócić
A z X nie korzystałem, chwilę założyłem jak zaprezentowali, więc nie wiem jak to tam wygląda, może w takich przypadkach też można ustawić ceny limitu. Ja tam jak mówię, tylko akcje obracam