Wpis z mikrobloga

@Iavolenus: bo Ty w tym wpisie wcale nie manipulujesz pisząc o wspaniałych Ukrainkach xD
Ja poznałem ich mnóstwo pracując w kołchozach i nie są w niczym lepsze od p0lek tak jak się próbuje rysować na wykopie, ale teraz nie można nic na ten temat napisać bo na pewno jesteś ruskim agentem
  • Odpowiedz
  • 1
@Rzelatyna: obraz Mody Kremlowskiej był jednostronny, przedstawia je jako jeszcze gorsze niż Polki, do tego atakuje kulturę ukraińską. Ja nie twierdzę, że wszystkie Ukrainki są cudowne, część to hołota taka jak NIEKTÓRZY Polacy w UK, do której zresztą wyeksportowaliśmy naszych przestępców.

Ja piszę o manipulacji, jednostronności i działaniu w interesie kremla i jego kłamstw.
  • Odpowiedz
Szarpanki od początku opowiedział się za Ukrainą i jedzie po ruskich, jakiś czas temu na wykopie śmigał jego prześmiewczy filmik o Jakubie Czarodzieju szczującym na Ukraińców.

Nie masz pojęcia o czym mówisz, to się idioto jeden z drugim nie wypowiadaj.

@schweizer: dotychczasowe rzeczy, które wygadywał szarpanki stawiają go na poziomie pożytecznego ... . Trzeba było myśleć, jak opowiadał bzdury chwalące wschodni XD konserwatyzm XD a krytykował zachód. Kto sieje wiatr,
  • Odpowiedz
  • 0
@schweizer: Kiedy to było? Masz link?
To było zanim dostał w mordę od nieznanych sprawców nad morzem?
Jeżeli tak bardzo lubi Ukrainę, to dlaczego tyle ruSSkiego spamu jest na Discordzie?
  • Odpowiedz