Wpis z mikrobloga

@kidi1 znaczy no nie wspominałeś że interesuje cię ten konkretny że zdjęcia. To jest generalnie g---o samoróbka bo ktoś za dużo Steve Vaia się na oglądał, QGM pickholder na etsy jak chcesz przepłacać, ale na reddicie znajdziesz pewnie patenty jak zrobić to samemu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Najwiekszy_Paljak: Mordeczko, słowo "pickholder" to to samo co napisałem tylko po angielsku, ja nie potrzebuję tłumacza tylko nazwę tego uchwytu. TEGO a nie wszystkich. W drugim poście już się bardziej postarałeś i mogę już szukać po nazwie "QGM pickholder DIY" a w kadrze ma to Herman Li na gitarze zaprojektowanej niedawno specjalnie dla niego, więc nie wiem czy to taka zwykła samoróbka. Dzięki mimo wszystko.
Ogólnie szybciej znajdę to chyba
  • Odpowiedz
@kidi1 rozni ludzie różnie tu pytania formułują. Ja tego seryjnie nigdzie nie widziałem, ale masa DIY projektów jest jak szukasz pod kątem Steve Vai pickholder, bo QGM to se jakiś tam typek na Etsy wymyślił, pewnie do wydrukowania model też się znajdzie. A co do Hermana to jak sobie robi gitarkę na zamówienie to wszystko mu tam zamontują co zechce xd
  • Odpowiedz