Aktywne Wpisy

23567435375 +169

OMGznowuTU +446
Wracam z dwóch banów, jednego po drugim.
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

Przecież przez wiele lat jego mentorem i guru politycznym był otwarcie prorosyjski Janusz Korwin-Mikke - gdyby w berkowiczu zwyciężyły pobudki patriotyczne, odciąłby się od niego, bo żaden polski patriota nie zdzierżyłby takiego p---------a jakie uprawiał zaciekle JKM. Berkowicz wiedział, że nie będąc niesionym na garbie JKM, będzie nikim. Powinien godzić się więc na to, że ta prorosyjskość będzie też częścią jego politycznej tożsamości.
Przedstawiciele prawicy spod znaku JKM nie mają moralnego prawa przeczyć, że są onucami. To są osoby które wskazywały Rosję jako rozsądna konserwatywną alternatywę.
#rosja #polityka #bekazkonfederacji
źródło: temp_file3790633717520510008
PobierzOt, dziecko partii typowy polityk czym się różni od leśnego dziadka z PSLu czy starego pisowca z zakonu PC czy platfusa pamiętającego czasy AWS xD Dzięki