Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Dla mnie Michał to taki typowy nice guy który pod fasadą uprzejmego miłego faceta robi to wszystko nie dlatego, że taki jest tylko, że liczy na to iż kupi sobie kogoś tym zachowaniem. Zastanawiam się o ile odrzucenie Oliwki faktycznie przyjął ze zrozumieniem, a ile było w tym jego kalkulacji, że w ten sposób wyjdzie na tym najkorzystniej w oczach innych uczestniczek oraz samej Oliwki. Zaczęło mnie to zastanawiać zwłaszcza po tym jak w stosunku do Andrzeja wykazywał zachowania które można uznać za dwulicowe, ale dobrze widziane w obliczu grupy na tamten moment.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Michał nie musiałby zachowywać spokoju jakby nie łaził za Andrzejem i prowokował do rozmowy. Przecież widział, że Andrzej jest pijany i co tu z takim wyjaśniać. Ewidentnie szukał konfrontacji.
  • Odpowiedz
  • 3
@beata-fijalkowska Myślę, że on chciał porozmawiać z Michałem, że chce być w parze z Oliwią, bo do tej pory ona też mu mówiła, że chce być z nim w parze. Zanim jednak doszło do rozmowy z Michałem, porozmawiał z Oliwią a ona mu rzucała teksty, że czemu dopiero teraz, wcześniej cię nie było (czy jakoś tak), więc nie był pewien czy ona dalej chce się z nim parować i wymyśli jakiś
  • Odpowiedz