Wpis z mikrobloga

@gelvid: Ta jego tabelka gdzieś jest dostępna? Bo chciałbym porównać ze swoją. Oczywiście ograne gry mam w dupie i interesują mnie tylko skończone pozycje. Ograć to ja mogę grę na 100h w 4h i zrobić recenzję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@orgin246: O czelendzu mówił już na początku tego roku a tabelkę zobaczyłem pierwszy raz w jego materiale gdzie odpowiadał Czarnemu Wilkowi. Jak patrzę na jego film na YT to nie mogę nigdzie znaleźć tej listy więc możliwe że została wycięta albo pojawiła się w innym materiale. Jak wrócę z pracy z chęcią poszukam ale ogólnie wszystkie gry które ograł można sobie zobaczyć tutaj https://twitchtracker.com/putrefy/games . Daj sobie sortowanie datą i
  • Odpowiedz
@gelvid: o challengu słyszałem, że robi ale tabelki nie widziałem. Patrzę na tego twitch trackera no i sporo tych tytułów odpalonych ma. I na pewno wiele z nich skończył.
Tylko jak tak zestawiam sobie te czasy z swoimi to mam tylko wrażenie, że on wali prosto do przodu z wątkami głównymi, a reszta go nie obchodzi. No i masa gier jest w tak miernym czasie rozgrywki, że jeśli je wpisuje
  • Odpowiedz
@gelvid: no na ograne to tez nie ma co patrzec, bo na 300 ogranych to moze z 5% skonczyli. Sam gram sporo ponad przecietnej i zawsze mam 100 gier rocznie ogranych, ale z tego mam co najmniej 30 platyn i wiekszosc skonczone.
  • Odpowiedz
@T0pi5: No ja liczę wszystkich miarą którą ustanowił sam Kiszak. Skoro jego zdaniem odpalenie gierki na 1-2 godziny i przejście jej w 5% jest wystarczające by wpisać ją na listę by chwalić się w ile różnych gatunków to on nie gra to nie widzę sprzeciwu by patrzeć na innych twórców pod tym samym kątem
  • Odpowiedz
@orgin246: No u niego to albo przechodzenie gier całkowicie na pałę (expedycja zrobiona w 26 godzin gdzie nie tknął praktycznie żadnego contentu pobocznego czy najtrudniejszych lategamowych bossfightów) albo zostawianie gry po 2 godzinach. Serio jak przyjrzysz się we wszystkie signleplayerowe tytuły które faktycznie można ukończyć to zobaczysz jak marne ratio gier ogranych do faktycznie skończonych ma kiszak.
  • Odpowiedz
@gelvid: Chcesz mi powiedzieć, że on nie zrobił wyprawy na Axona gdzie była kopia Maelle, albo questów towarzyszy?

A tych gier poniżej 6h to jest masa. Tak akurat pod test na streamka.
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: zabawne jest to, że oni się śmieją z takich dad gejmerów, którzy grają 1-2h dziennie max, bo więcej nie mają czasu, a taki legolud, który odpala streama na 4h przez 2-3h gada, a resztę gra w gry xD
Kompromitacja cvvela
  • Odpowiedz