Wpis z mikrobloga

@WujekDoggi: On robi niby ten czelendz gdzie w rok chciał ograć każdy gatunek gier i przechwalał się jak to wszystkich d--a będzie bolała jak okaże się że nikt nie gra tyle w gry co on XD Obecnie wielki guru gamingu ma ograne ok 80 gier z czego streamerzy pokroju Demonzza czy Slayproxa w tym roku ograli ich około 300 XD
  • Odpowiedz
@gelvid: Ta jego tabelka gdzieś jest dostępna? Bo chciałbym porównać ze swoją. Oczywiście ograne gry mam w dupie i interesują mnie tylko skończone pozycje. Ograć to ja mogę grę na 100h w 4h i zrobić recenzję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@orgin246: O czelendzu mówił już na początku tego roku a tabelkę zobaczyłem pierwszy raz w jego materiale gdzie odpowiadał Czarnemu Wilkowi. Jak patrzę na jego film na YT to nie mogę nigdzie znaleźć tej listy więc możliwe że została wycięta albo pojawiła się w innym materiale. Jak wrócę z pracy z chęcią poszukam ale ogólnie wszystkie gry które ograł można sobie zobaczyć tutaj https://twitchtracker.com/putrefy/games . Daj sobie sortowanie datą i
  • Odpowiedz
@gelvid: o challengu słyszałem, że robi ale tabelki nie widziałem. Patrzę na tego twitch trackera no i sporo tych tytułów odpalonych ma. I na pewno wiele z nich skończył.
Tylko jak tak zestawiam sobie te czasy z swoimi to mam tylko wrażenie, że on wali prosto do przodu z wątkami głównymi, a reszta go nie obchodzi. No i masa gier jest w tak miernym czasie rozgrywki, że jeśli je wpisuje
  • Odpowiedz
@gelvid: no na ograne to tez nie ma co patrzec, bo na 300 ogranych to moze z 5% skonczyli. Sam gram sporo ponad przecietnej i zawsze mam 100 gier rocznie ogranych, ale z tego mam co najmniej 30 platyn i wiekszosc skonczone.
  • Odpowiedz
@T0pi5: No ja liczę wszystkich miarą którą ustanowił sam Kiszak. Skoro jego zdaniem odpalenie gierki na 1-2 godziny i przejście jej w 5% jest wystarczające by wpisać ją na listę by chwalić się w ile różnych gatunków to on nie gra to nie widzę sprzeciwu by patrzeć na innych twórców pod tym samym kątem
  • Odpowiedz
@orgin246: No u niego to albo przechodzenie gier całkowicie na pałę (expedycja zrobiona w 26 godzin gdzie nie tknął praktycznie żadnego contentu pobocznego czy najtrudniejszych lategamowych bossfightów) albo zostawianie gry po 2 godzinach. Serio jak przyjrzysz się we wszystkie signleplayerowe tytuły które faktycznie można ukończyć to zobaczysz jak marne ratio gier ogranych do faktycznie skończonych ma kiszak.
  • Odpowiedz
@gelvid: Chcesz mi powiedzieć, że on nie zrobił wyprawy na Axona gdzie była kopia Maelle, albo questów towarzyszy?

A tych gier poniżej 6h to jest masa. Tak akurat pod test na streamka.
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: zabawne jest to, że oni się śmieją z takich dad gejmerów, którzy grają 1-2h dziennie max, bo więcej nie mają czasu, a taki legolud, który odpala streama na 4h przez 2-3h gada, a resztę gra w gry xD
Kompromitacja cvvela
  • Odpowiedz
@orgin246: No takiego Simona czy Clei to on nawet nie powąchał. Ale jak to sobie tłumaczył "nie chce robić wszystkiego bo jak kiedyś wróci do gry to będę miał więcej nieznanego mu kontentu do odkrycia" c--j że prawie wcale nie wraca do singlówek które nie są soulsami a jak już wraca to robi taki speedrun że pomija więcej kontentu niż przy pierwszym przejściu XD
  • Odpowiedz