Aktywne Wpisy

gonzo91 +81
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Podpinam do PC - tam w ogóle niestworzone rzeczy sie dzieją, bo przez iTunes nie chce się połaczyć, przez Apple Device też jakiś problem. Podpinam do Maabooka - tam jest opcja aktualizacji, ale tylko do 26, ktorej nie chcę.
No i pytanie - jak na tym przeklętym telefonie mogę zainstalować iOS 18.7.1 zgodnie z sugestią samego producenta? Przejrzałem cały internet i nie znalazłem rozwiązania. Problem niby występuje czasem, ale nikt nigdy nie pisze rozwiazań. Czy przez kompa, czy przez tela - bez róznicy, ważne by się udało.
Ponadto - ten iOS 26 od biedy w akcie desperacji ma racje bytu na 12 z 80% baterii? Jeśli ma się wszystko zacinać, a bateria rozładowywać co 10 minut, to kiepski deal (już teraz trzyma 2h) i stąd moje obawy.
#ios #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytanie #smartfon
https://ipsw.me/otas/iPhone13,2 spróbuj stąd pobrać OTA i przez itunesa puścić, może pójdzie
Podłączasz fona do kompa, w itunesie z wciśniętym Shiftem klikasz sprawdź uaktualnienie i wskazujesz pobrany plik.
Ostatecznie mozesz go wyzerować i spróbować od nowa na świeżym systemie.
@GoddamnElectric: 26.0 jadł baterię znacznie szybciej, 26.0.1 jest praktycznie identyczny z 18.6