Wpis z mikrobloga

W związku z urodzinami Różowej wróciłem dziś do wspomnień na tagu. Przegladałem swoje posty i wasze komentarze, to prawdziwa kopalnia pamięci, nieraz łzy same napływały mi do oczu. Wasze komentarze i wsparcie w tamtym czasie doceniam dziś jeszcze bardziej. Nie ukrywam, że dzięki Wam było mi łatwiej przez to przejść. Dziękuję za wszystko.
#chcesiewyzalic
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gmeras: p------a akcja. Dobre pół roku minęło jak mrugnięcie oka. Przeszło Ci chodź przez moment żeby odbudować dom dla młodego? Nie, nie oszlalem -, dla komentujących - niestety życie toczy się dalej i trzeba się z życiem brać za bary. Można się ukrzyżować w imię pamięci a można patrzeć trzeźwo i oprócz pamięci patrzeć też na finanse domowe i rozwój dziecka. Co dwie głowy to nie jedna. Tak samo z
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@wolepiwo to że czasem coś tu wspomnę, czasem wam coś napiszę co mi w duszy gra, to dla młodego patrzę trzeźwo w przyszłość, co do drugiej opcji nie mówię nie.
  • Odpowiedz
@Gmeras: być może to jeszcze za wcześnie ale żebyś też nie wpadł w rutynę samotności tymbardziej że dzieciak jeszcze zasługuje na matczynego przytulasa
  • Odpowiedz
być może to jeszcze za wcześnie ale żebyś też nie wpadł w rutynę samotności tym bardziej że dzieciak jeszcze zasługuje na matczynego przytulasa

@wolepiwo: Dokładnie. Wbrew temu co na wykopie się pisze, można znaleźć dużo wartościowych kobiet.
Byłem ostatnio na piwie po latach z częścią ludków ze studiów. Dowiedziałem się że już trzecia koleżanka jest wdową ;-( (42 lvl)
Jednej mąż odszedł po wieloletniej chorobie, drugi potrącenie rowerzysty przez samochód,
  • Odpowiedz