To że bogutek ma fantazje PDF to nie podlega absolutnie ŻADNEJ DYSKUSJI. Jest masa dowodów.
Przegladam bogusiowe artykuły, wpadam na wpis o jakimś dziecku. Konkretnie dwa wpisy, na jednym ma 6 lat, na drugim już 7. Na obydwu wpisach jej rozkraczone zdjęcia. Ba, w pierwszym wpisie z 2021 roku nawet 2x mu się wrzucilo to kontrowersyjne ujęcie (może ręka zadrżała?), łatwy do edycji błąd - nie został poprawiony. Normalnie nie byłbym taki podejrzliwy, ale po rzeczach jakie na jego temat już wyleciały w eter (chwalenie się posiadaniem I rozprowadzaniem dziecięcego p***o/fantazja o pokazywaniu siostrzeńcowi etc.) mam prawo czuć niepokój i informować każdego kogo się da o moich spostrzeżeniach na temat dziwacznych skłonności losgumita.
@DarthRevan155: Boguś, nie było innych ujęć tego dziecka? Były, wystarczyło dać te z mamą, nie wiem, jak stoi neutralnie na scenie, zamieścić link do filmiku z jej występem - cokolwiek.
@DarthRevan155: No niestety, każdy czasem coś palnie - pojedynczy tekst o wysyłaniu komuś dziecięcego borno każdy by chyba potraktował jako niesmaczny dowcip i nigdy już o tym nie wspominał, ale to się powtarza ciągle...
@DarthRevan155: ten m***ł jest strasznie przewidywalny w swoich tanich manipulacjach, więc pewnie zaraz zarzuci mi że pewnie "szukam specjalnie takich artykułów. Nie. Od ok 2 tygodni wrzucam jego artykuły dotyczące różnej tematyki "krowy weszły w szkodę/stodoła się zawaliła" Itd. No ale pfzegladam i przegladam te nagłówki, a zdjęcia podglądowe niepotrzebnie czasami koncentrują się na małoletnich
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
To że bogutek ma fantazje PDF to nie podlega absolutnie ŻADNEJ DYSKUSJI. Jest masa dowodów.
Przegladam bogusiowe artykuły, wpadam na wpis o jakimś dziecku. Konkretnie dwa wpisy, na jednym ma 6 lat, na drugim już 7. Na obydwu wpisach jej rozkraczone zdjęcia. Ba, w pierwszym wpisie z 2021 roku nawet 2x mu się wrzucilo to kontrowersyjne ujęcie (może ręka zadrżała?), łatwy do edycji błąd - nie został poprawiony.
Normalnie nie byłbym taki podejrzliwy, ale po rzeczach jakie na jego temat już wyleciały w eter (chwalenie się posiadaniem I rozprowadzaniem dziecięcego p***o/fantazja o pokazywaniu siostrzeńcowi etc.) mam prawo czuć niepokój i informować każdego kogo się da o moich spostrzeżeniach na temat dziwacznych skłonności losgumita.
źródło: 20251007_173639
PobierzPowiedz nam dlaczego.