Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #truecel #ehhhhhhhhhhhhh

Ehhhhhhh niby staram się dbać o siebie, o moją twarz, całkiem ładnie się ubierać, ćwiczyć i itp: ale co z tego jeśli żadna dziewczyna nawet na mnie nie spojrzy XD codziennie rano staje wcześniej by zrobić ten mój skin care żeby moja twarz ładniej wygląda i co? I nic XD myję I nakładam różne produkty na moje włosy by dobrze wyglądają i co i znowu nic XD gole się raz na tydzień by nie mieć "Brody" która mi nie pasuje do twarzy i co i znowu nic XD Ja już nie mam pojęcia co jeszcze mogę takiego zrobić by poprawić mój wygląd tak żeby jakąkolwiek dziewczyna zwróciła na mnie uwagę XD czuję się po prostu bezsilny i codziennie rano rozmyślam o tym czy w ogóle jest jeszcze jakaś nadzieja dla mnie XD Ehhhh Życie Truecela jest jednak czasami trudne XD
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@power-weak: one rzadko patrzą na mężczyzn, musiałbyś się mocno wyróżniać wzrostem, masą i przystojną twarzą. Dbanie o siebie ma na celu nie tyle przyciągnięcie ich uwagi, co zmniejszenie szans na odrzucenie jak zagadujesz.
  • Odpowiedz
Ehhhhhhh niby staram się dbać o siebie, o moją twarz, całkiem ładnie się ubierać, ćwiczyć i itp: ale co z tego jeśli żadna dziewczyna nawet na mnie nie spojrzy XD codziennie rano staje wcześniej by zrobić ten mój skin care żeby moja twarz ładniej wygląda i co? I nic XD

@power-weak: a naprawdę próbowałeś, czy zaczyna się i kończy na gadaniu i deklaracji: "ALEJUŻ JUTRO NA PEWNO PODEJDĘ!!!!"? Bo wiesz,
  • Odpowiedz
A jak mam podejść do dziewczyny która jak już się na mnie patrzy się na mnie to tak jakbym zabij jej ojca XD

@power-weak: mam autyzm, szklane ego, łatwo wpadam w histerię, jak mam nerwy z którymi nie umiem sobie poradzić (wszystko to mam od dziecka), to stosuję auto-agresję. Można walić ładne laski. Liczy się determinacja. Jak poddajesz się na samym starcie, to nie masz prawa żebrać o atencję "Probówałem,
  • Odpowiedz