Wpis z mikrobloga

✨️ Jak mężczyźni radzą sobie z zdradami?
Jak mężczyzna który ma żonę i dziecko ogarnia zdrady/kochankę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moja żona zna każdą godzinę mojego życia, a poza tym nie mam czasu nawet na jakieś swoje zajęcia/pasje w domu, a gdzie tam jeszcze do jakiejś konspiracji z inną babą xD

Może takie akcje to tylko margines społeczny, albo muszą istnieć korzystne warunki jak delegacje/własna firma gdzie rzekomo można spędzać dużo czasu poza domem. Ale jak takie coś może nie wyjść? xD

Oświećcie mnie, bo to dla nie zupełnie obcy, abstrakcyjny organizacyjnie świat.

#zwiazki #zdrada #zdrady #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wentylator2137: tak, ale jeśli zna każda godzinę życia to też zna twoich kolegów i wszystko jest do sprawdzenia. Więc po prostu nie zdradzaj, już prościej i szybciej jak twoja kobieta to zrobi, nawet mały bombelek w tym nie przeszkadza niektórym, a jak podrośnie to w ogóle. Lepiej być rogaczem niż zdradzaczem, przynajmniej nie będziesz miał sobie nic do zarzucenia
  • Odpowiedz
@wentylator2137: po prostu inni żyją dużo bardziej sekretnym życiem, nie ujawniają wszystkich kart nawet przed najbliższymi. A każde "odsłonięcie" jest nagrodą za dobre sprawowanie. Ty żyjesz normalnie a inni żyją jak psychole, nie zadręczaj się bro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wentylator2137: aaa czyli to są te mityczne pasje i zajęcia domowe () to po prostu jesteś bardzo poukładaną i spoko osobą, bo zazwyczaj niuchacze to lubią latać po klubach zdradzając partnerki, a tu proszę jaki szanowany członek społeczeństwa, +1
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: dokładnie, to są te wspólne hobby które można wykonywać z małżonką w ramach wolnego czasu XD
e tam, wszyscy moi znajomi niuchacze to jak ja, zwolennicy domówek i p---------a 30h o głupotach
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

przede wszystkim nie są zagonionymi beciakami 24/7 monitorowanymi przez żonę

@Fala_Magnezu mam wychodzić z domu na kilka godzin od tak? Albo znikać na noc z jakaś wymówką? Jak to robią alpha? Naucz
  • Odpowiedz